Sziasztok!

Kíváncsiak voltunk, hogy mennyire vagytok aktívak. Azt kell mondjuk, hogy nagyon szerény aktivitást mutattatok a hozzászólás terén. A látogatások száma viszont egyenletes, annak ellenére, hogy az utóbbi időben szinte semmi új dolog nem került fel az oldalra.
Vajon miért? Minden rendben? Nincs semmi program? Nem viszi senki sehová a gyerekét? pl. előadás, sport, játék Mindenki tudja mikor vannak a programok időpontjai? Nincs csúszás, késés elmaradás stb.

Valójában ez egy teszt volt, hogy kiadható-e az oldal szerkesztése nektek. Nem győztetek meg minket erről.
Nem ragaszkodunk ahhoz, hogy csak mi töltsünk fel programot vagy csak mi javasoljunk témát. Ha úgy gondolja valaki közületek,  hogy nagyobb hozzáférést szeretne az oldalhoz, akkor dobjon egy emailt, hogy milyen felhasználónévvel/nick-kel vállalná a szerkesztést és jogosult lesz rá. Nekünk nem kell neveket megadni, elég a felhasználónév.  Ide várjuk az emaileket: velenceiovisokk@gmail.com
A lényeg, hogy tartalommal töltsük meg az oldalt és a többi szülőnek lehetőséget adjunk az informálódásra.

Várjuk a jelentkezőket!

                                Üdvözlettel, a VelenceiOvisok

A bejegyzés trackback címe:

https://velenceiovisok.blog.hu/api/trackback/id/tr706916021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tamas.velence 2014.12.05. 09:52:42

Szeretnék témát felrakni és nem csak kommentelni. Hogyan tehetem meg?

Velencei Ovisok · http://velenceiovisok.blog.hu 2014.12.05. 21:01:53

Kedves tamas.velence!
Email címedre elküldtük a meghívót. Igazold vissza és üdv a szerkesztői csapatban. :-)

VelenceiOvisok
süti beállítások módosítása