Megtörtént a csoda. Az ünnepek előtt szépen csendben hosszabb lett az óvoda nyitvatartása.  Az erre utaló tájékoztatás minimálisnak tekinthető. Az ófaluban például a bejárati ajtó melletti faliújságon kis papíron a karácsonyi, az új évi üdvözletek után és az ovi januári nyitásának tájékoztatóját követően volt egy nyúlfarknyi szöveg. Ha valaki elsiklott volna felette, akkor eláruljuk.

Veletek közösen elértük azt, hogy az óvoda 06:30-17:30-ig legyen nyitva.

Köszönjük a lelkes hozzászólásokat és az óvoda dolgozóinak becsületes helytállását.

Ez a változás nem olvasható az óvoda honlapján! Nem tudjuk miért. A weboldalon található házirend szerint az óvoda nyitvatartása bejáraton található kifüggesztve. Nem találtuk. Reméljük pótolják, hogy a jó hírről mindeki értesülhessen.

nyitvatartas.jpg

2013.10.20-án  javaslatokkal éltünk az óvodavezetése felé. http://velenceiovisok.blog.hu/2013/10/20/javaslatok_az_ovodanak

Nyolc pontban foglaltuk össze a javaslatainkat. Elmondhatjuk, hogy konkrétan három javaslatunk részben megvalósult. Bővült az ófalusi óvodánál a parkolási lehetőség és az óvoda 17:30-ig van nyitva. A biciklitároló egyenlőre várat magára.

Kis lépésekben haladunk :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://velenceiovisok.blog.hu/api/trackback/id/tr755749363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyolcpettyes 2014.01.15. 12:01:24

Megnéztem az ovi honlapját, nem vitték túlzásba a szülők informálását. Nekem például az egyik óvónő mondta, hogy fél hatig van ovi.
Nem vagyok elégedett az ovis honlappal. Kezdem a www.meseligetovi.hu savazását, kizárólag a pozitív változás reményében.(Úgy tudom, hogy pályázati pénzből készült ez a silány külső és belbecs. Kevés volt a pénz?)

1. Kezdőlap: a Hírek rovatban meg sem említik az új nyitva tartást. Minek tudni az ilyet! Ott egyedül az étlap árválkodik, viszont legalább az friss.

2. Bemutatkozás rovat: itt találtam meg a nyitva tartást. A jellemző adatok alatt eldugva, kétséget kizárva ez tényleg jellemző az óvodavezetésre.

3. Naptár rovat: itt tájékozódhatnak a szülők az elkövetkező programok, az állandó foglalkozások , a befizetések stb. -ről. Ez a rész csont üres. Nulla információval lát el minket. Köszönjük a megtisztelő tájékoztatást.

4. Dokumentumok rovat: megnéztem a házirendet, ott sem változott az ovi nyitva tartása, bizonyára bonyolult lett volna. Viszont megtaláltam, amit ti is irtatok, hogy kint kellene lenni az ajtón.
Pontosabban idézem az óvodavezető szavait: "a főbejárati kapun az óvoda telefonszáma és az óvoda nyitva tartása kifüggesztve" Az ófalusi oviban nem találtam.

Egyébként, hogy titeket se hagyjalak ki, eddig hol volt a friss étlap?
Hétfőn és kedden hiába kerestem. Hmmm :-)

tamas.velence 2014.01.16. 09:08:06

@nyolcpettyes: Frissültek a csoportok az ovi weboldalon. A naptár nekem is fájó pont, be lehetne kérni előre pl. ebédfizetéseket is.

aranyfürtöcske 2014.01.16. 09:12:14

@nyolcpettyes: Az újtelepi ovi kapuján sincs semmi kiírás.

nyolcpettyes 2014.01.20. 11:36:36

@nyolcpettyes: Öt nappal ezelőtt írtam, hogy a naptár rovat teljesen üres. Szerintetek feltöltötték? Mikor pótolják az illetékes elvtársak?

Velencei Ovisok · http://velenceiovisok.blog.hu 2014.02.10. 10:31:35

@nyolcpettyes: Új eredményeket értünk el. Nem hiába ostoroztuk együtt az óvoda honlapját. Jó úton járnak, fejlődés mutatkozott. A www.meseligetovi.hu honlapja karbantartás miatt 2 hétig nem volt elérhető, de a mai naptól friss információk kerültek fel.

A hírek rovatban az étlapon kívül hírek illetve receptek jelentek meg.

A Naptár menüpontot feltöltötték.

A Házirend pdf file-t kijavították. (Ebben már 17:30-kor zár az ovi.)Azért nem árt, ha egy hiteles mindenki által elfogadott, aláírt és dátummal jegyzett példány kerül fel a honlapra. Jelenleg egy bianco házirendet olvashatunk.

Örülünk a fejlődésnek.
süti beállítások módosítása